Liten hverdags oppdatering=)

Er det noen av dere der ute som kan sitte å lese andre sine interiør blogger, og blad å drømme seg bort... og sitte å fantasere,  å planlegge.

En av de bloggene jeg leser mest er bloggen til Rebekka fra Stathelle hun er 89- modell og er mamma til ei lita jente på 3 år. Bloggen hennes heter mer en bare ord Her skriver hun om alt og ingenting og her kan mann finne masse fine ideer..

Blant annet har jeg funnet ut hvordan jeg kan gjøre det på vaskerommet, og jeg har fått mange gode oppskrifter, nettside tips og andre ting.. ta dere en tur innom siden hennes, kanskje dere også får en ny blogg å lese:) (jeg skal komme tilbake med hvordan jeg ønsker det å gjøre det på vaskerommet senere)

 

Her har jeg tatt bilde av soverommet vårt med et forsøk på å pynte sengen vår:)

Nå i slutten av denne mnd kommer sola tilbake og det skal bli godt, få påskefølelsen, vårfølelsen. Men fram til sola kommer må jeg nøye meg med min egen solstråle og tulipaner på kjøkken bordet:)

 

Får en stund siden så skrev jeg att jeg hadde kommet over drømme lampa mi som skulle henge på kjøkkenet, jada det er lenge siden den kom i posten men nå på mandag så fikk jeg endelig ?ånden? over meg og fikk hengt den opp det ble kjempe fint jeg er så tillfreds!<3
Hjemme strikka vanter til vesla, restegarn er fint å ha når man kjeder seg en sen vinterkveld

 

Solstråla vår er blitt stor jente, i går gikk hun uten bleie stort sett hele dagen, så nå er det bare å prøve å se om hun snart blir tør. Så i dag har jeg kjøpt et sett til med truser med prinsesser på:) 

 

Hva synes dere om lampa på kjøkkenet?

Har dere noen tips innen å få barna tørre?

Er det noe dere vill jeg skal bli flinkere å blogge om?

 

Blogges!

 

Mina 

Lilypie Third Birthday tickers

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Min hverdags boble

Min hverdags boble

21, Vågå

Jeg er ei jente, opprinnelig fra Otta, men fløtte til Vågå får å bli Lærling i brimi- kjøkken.(skal bli kokk) Min sammmboer er tømmrer og prosjektterer( altså har tegner hus)Vi kjøpte oss hus sommeren 2010, å det meste gjør vi selv. Jeg har tengt å prøve å ha en oppdatering så ofte som jeg får tid. Her i bloggen skal jeg skrive litt om hvordan det er å være mamma til ei på 1 år, oppussing, jobbe fulltid som lærling. Kan ta kontakt med meg på miss_oihusom_@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits