I løvens hule!

Søndags kos!

 

Hva har du/ dere gjort i dag da?

Her har vi hatt en kjempe koselig dag alle tre, Helma har fortsatt vannkopper hun har fått to til i ansiktet sitt, men dem er ganske så små så dem går nokk fort over.

I dag startet dagen med et ?hopp? i senga vår, da var vesle Helma våken og skulle hoppe senga! Jeg hadde ikke våknet av at hun hadde ropt på oss og heller ikke av at Simen har stått opp får og hente henne, Derfor våknet jeg av et ?hopp? i senga.

Etter vi hadde spist frokost skulle vi sitte og kose oss litt ved teven, å på animal planet startet det en serie som heter ? I løvens hule? som handlet om en mann som trente løver i Canada, skulle reise til Afrika for å komme inn i en vill løveflokk.

 

Dette var en serie som hadde to episoder der han var i Løvenes territorium i 3 mnd. Detter var kjempe gøy å se på, vi fikk en følelse av hvordan løvene reagerte på at et menneske kom ?busende? inn i flokken deres. Han var verken ett bytte eller et rovdyr, hvordan skulle de ta i mot han da? Noen av løvene er nysgjerrige andre blir redde. For dere noen gang muligheten til å se de episodene, så gjør det!

  Dette er den første påsken de hadde Cristian, ingen av kyllingene ble drept.

 Dette bilde er tatt inne i byleiligheten.


Her ser dere gjensynet dems:)

Disse bildene er fra en dokumentar om løven Cristian, som vokste opp i en stue i London i 1969. Det var to gutter som het Anthony Bourke og John Rendall de fikk en dag et innfall om å kjøpe seg en løve, på det ekslusive kjøpesenteret Harrods.

Etter vært som løven vokste seg stor ble det stor og farlig å ha i en liten byleilighet i London. I 1971 det er ett år siden de måtte sende Cristian ut til Afrika ut blant ville løver, fikk de treffe han igjen, Det var ingen som trodde at løven kom til å kjenne guttene igjen, men det gjorde han, og det ser dere på den nederste av bildene.

Mer info om dem står det på denne siden her, her er også bildene hentet fra: http://www.dagbladet.no/2009/09/30/magasinet/litteratur/dyr/8326330/

 

Ellers i dag har vi kosa oss, for det meste har mobilen stått på lydløs slik at vi kunne ha søndagen som vår egen kose dag! Ikke noe som kunne forstyrre oss.

På eftaen etter vi hadde spist middag fant vi ut at vi skulle kjøre oss en tur til ene kameraten til Simen (Anders) og dama hans!(Malin)

Kjempe koselig og søt jente. ( Godt det kommer flere jenter inn i gjengen!)

Så når vi kom dit skulle dem til Sjåk for å spise litt mat sammen med noen andre venner av oss (Kaja og Remi), så da ble vi med på kjøre turen dit også. Der ble det kveldsmat på Helma, te og is på meg. Simen kjøpte seg litt mat.

Kjempe koselig dag sammen med familie og gode venner! :D

 

Har dere hatt en fin og koselig dag sammen med venner eller familie? Kanskje begge deler?

Hva har dere gjort på denne søndagen?

 

 

Blogges!

 

~ Mina ~

Lilypie Third Birthday tickers

2 kommentarer

kajasvesleblogg

05.09.2011 kl.12:00

Va trivelig i sjåk:-))

Min hverdags boble

05.09.2011 kl.21:10

kajasvesleblogg: Dæ va de:D

Skriv en ny kommentar

Min hverdags boble

Min hverdags boble

21, Vågå

Jeg er ei jente, opprinnelig fra Otta, men fløtte til Vågå får å bli Lærling i brimi- kjøkken.(skal bli kokk) Min sammmboer er tømmrer og prosjektterer( altså har tegner hus)Vi kjøpte oss hus sommeren 2010, å det meste gjør vi selv. Jeg har tengt å prøve å ha en oppdatering så ofte som jeg får tid. Her i bloggen skal jeg skrive litt om hvordan det er å være mamma til ei på 1 år, oppussing, jobbe fulltid som lærling. Kan ta kontakt med meg på miss_oihusom_@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits