29.aug.2011Hei kjære lesere!

 

Hva gjør dere på en så fin dag?

Jeg har nemlig vært hos doktoren i dag, med hånda mi. Jeg fikk beskjed om at jeg ikke skulle jobbe på en uke og at jeg ikke fikk løfte eller overbelaste hånden, det vil da si at jeg ikke kan løfte på Helma en gang.. HUM dette blir spennende, klarer hun å klatre opp i bilen selv?  

 

Før jeg skulle til doktoren i dag traff jeg Kaja, en jente på 20år, har bosatt seg i Vågå og er sammen med en kamerat av Simen. De skal få en liten en i februar og det kommer til å bli koselig.. Nå var det ca 1 ½ uke siden jeg så henne og magen Sist. Skal si hun har fått større og mer mage, det er gøy å se hvordan hun og magen forandrer seg framover. Bloggen hennes er http://kajasvesleblogg.blogg.no/

 

Etter jeg kom hjem fikk jeg en telefon av ei venninne som var ute på ridetur og rei forbi huset:) slenger med et bilde av Tella og Berit!:)

 

Blogges!

~ Mina ~

 

 

 

 

Lilypie Third Birthday tickers

2 kommentarer

kajasvesleblogg

29.08.2011 kl.20:11

Har vært en kjempekoslig dag Mina:-) Moro at du ser at magen har vokst, elsker at noen sier det. Hehe;) Håper du kan komme og hilse på hestene t helga, og kansje vi sees før også !

Min hverdags boble

29.08.2011 kl.22:59

kajasvesleblogg: det gjør vi sikkert:) Jeg hadde det koselig i dag, Håper du å Malin fikk gått dere en fin tur i dag:D

Skriv en ny kommentar

Min hverdags boble

Min hverdags boble

21, Vågå

Jeg er ei jente, opprinnelig fra Otta, men fløtte til Vågå får å bli Lærling i brimi- kjøkken.(skal bli kokk) Min sammmboer er tømmrer og prosjektterer( altså har tegner hus)Vi kjøpte oss hus sommeren 2010, å det meste gjør vi selv. Jeg har tengt å prøve å ha en oppdatering så ofte som jeg får tid. Her i bloggen skal jeg skrive litt om hvordan det er å være mamma til ei på 1 år, oppussing, jobbe fulltid som lærling. Kan ta kontakt med meg på miss_oihusom_@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits