Søndagen i stua!Hei kjære lesere!

Nå sitter jeg i onepiece min, og i hjemme- strikka tøvde tøfler og med "reiva" hånd. Jeg har antagelig fått senebetennelse, i høyre hånd. Det er ikke noe godt, så etter jeg var ferdig på jobb i går reiste jeg innom legevakta for å få bandasjert hånda, slik at jeg får støtte og får holdt hånden mer rolig. Jeg kjenner at når jeg beveger hånden så ?knekker? det i håndleddet.

Dagen i dag har gått med til Filmer på tv-en kos med vesla og legge sammen litt klær? Ute har det regnet i hele dag så derfor har det vært inne kos?

 

 

 

Hva har dere gjort i dag?

Har dere noen gang hatt senebetennelse?

 

 

Blogges!

~ Mina ~

Lilypie Third Birthday tickers

2 kommentarer

kajasvesleblogg

28.08.2011 kl.23:48

Au Mina, håper du blir god i håndleddet igjen fort, det er vondt ja..

Hørtes ut som om du har hatt en koslig søndag, koslig det. Det har jeg også, hentet hesteutstyrer mitt og gått meg en good tur med Ranja:) Til helgen henter vi hestene, da må du komme å hilse! Håper vi treffes snart igjen^^

Min hverdags boble

29.08.2011 kl.14:34

kajasvesleblogg: Takk for trivelig selskap i dag før jeg skulle til doktoren... hånda er ikke god men nå har jeg fått noe jeg kan ta for det:)det hadde vært trivelig å komme å hilse på Hesta vett du:)

Skriv en ny kommentar

Min hverdags boble

Min hverdags boble

21, Vågå

Jeg er ei jente, opprinnelig fra Otta, men fløtte til Vågå får å bli Lærling i brimi- kjøkken.(skal bli kokk) Min sammmboer er tømmrer og prosjektterer( altså har tegner hus)Vi kjøpte oss hus sommeren 2010, å det meste gjør vi selv. Jeg har tengt å prøve å ha en oppdatering så ofte som jeg får tid. Her i bloggen skal jeg skrive litt om hvordan det er å være mamma til ei på 1 år, oppussing, jobbe fulltid som lærling. Kan ta kontakt med meg på miss_oihusom_@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits