Sommeren er over og høsten har kommet!

Hel kjære lesere!

Nå er det snart høst å sommerferien er slutt, hverdagen må begynne å ta seg oppigjen å jeg kan kanskje få tid til å blogge litt igjen.

I sommer har vi vært på en feritur sammen å da reiste vi først til Oslo, Da besøkte vi Elin og Juni, søstra og niesa til Simen, Samboeren min, det var kjempe koselig der var i fra fredag til søndag, Seinere reiste vi til Kristiansand å var i dyreparken å på tur hjem var vi innom forskjellige plasser hos familien. mere skriver jeg om freien vår Siden:)

Som sakt høsten er kommet, fargene i fjellet og vi har begynt å fyre i ovn og peis... Sitter nå å Spiser lunsj i nærheten til ovnen i stua drikker te og spiser brød fra Bakeriet i Lom:)

Har dere vært på feri, evt hvor og når?

Hva er din beste ferieminne dette året, eller skal du kanskje ut på noe nå i høst eller vinter?

 

Håper dere får en fortsatt fin dag!


Blogges!

~ Mina ~

Lilypie Third Birthday tickers

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Min hverdags boble

Min hverdags boble

21, Vågå

Jeg er ei jente, opprinnelig fra Otta, men fløtte til Vågå får å bli Lærling i brimi- kjøkken.(skal bli kokk) Min sammmboer er tømmrer og prosjektterer( altså har tegner hus)Vi kjøpte oss hus sommeren 2010, å det meste gjør vi selv. Jeg har tengt å prøve å ha en oppdatering så ofte som jeg får tid. Her i bloggen skal jeg skrive litt om hvordan det er å være mamma til ei på 1 år, oppussing, jobbe fulltid som lærling. Kan ta kontakt med meg på miss_oihusom_@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits