Oppdatering av huset!

Hei alle lesere!

Idag har dagen gått med i arbeid, vi forbereder oss på to uker med vinterferie( det blir to uker på oss som jobber innen hotell og resturang)

I dag hadde prinsessa vår pysj- fest i barnehagen, gud hvor stor hun har blitt, hun har t.o.m såppas med hår at jeg kan sette opp håret hennes i "musefletter"  Det er vel alle mamma`s drøm å kunne gjøre det på lille jenta si. Nå er det endelig frihelg.

Jeg vet det er lenge siden jeg har blogga om huset, vi har hatt noen hektiske måneder med masse sykdom, oppussing og arbeid.

I huset har det skjedd en masse ting! Alle rom untatt prinsessa vår sitt er helt ferdig. Det eneste vi mangler der, er å male et strøk til på en liten vegg, men ellers er alt klart til at vi kan begynne å koble opp det elektriske. Nå skal jeg sette kamera mitt på opplastning, så skal jeg legge ut en bilde blogg om litt...

Hva har du gjort i dag?

Har dere en fin fredags kveld?

Blogges.

~ Mina ~

Lilypie Third Birthday tickers

4 kommentarer

19.02.2011 kl.08:26

Koselig at du har begynt å blogge igjen! :)

Gleder meg til å se nye bilder fra huset, spennende! :)

God vinterferie! :)

Min hverdags boble

19.02.2011 kl.11:36

Anonym: takk for det:) Det skal komme masse nye bilder:)

God vinterferie til deg og=)

Ragnhild:)

23.02.2011 kl.19:52

Så fin blogg du har:)

Min hverdags boble

23.02.2011 kl.22:43

Ragnhild: Tusen takk:)

Skriv en ny kommentar

Min hverdags boble

Min hverdags boble

21, Vågå

Jeg er ei jente, opprinnelig fra Otta, men fløtte til Vågå får å bli Lærling i brimi- kjøkken.(skal bli kokk) Min sammmboer er tømmrer og prosjektterer( altså har tegner hus)Vi kjøpte oss hus sommeren 2010, å det meste gjør vi selv. Jeg har tengt å prøve å ha en oppdatering så ofte som jeg får tid. Her i bloggen skal jeg skrive litt om hvordan det er å være mamma til ei på 1 år, oppussing, jobbe fulltid som lærling. Kan ta kontakt med meg på miss_oihusom_@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits