En liten morgenblogg!

Hei alle lesere!

Nå sitter jeg her å tar meg en tekopp etter at jeg og vesla mi har spist frokost, hun fant ut at hun skulle opp 05.30 i dag å det kjennes at det er mandag i dag. (jeg vil sove lengere)

Så nå sitter hun her med ei flaske med varm melk og ser på handy mandy og mikkes klubbhus. Senere i dag skal hun i barnehagen å det er kjempe stas:)

 

 

 et lite bilde av varmen i peis/ovnen kanskje det varmer flere!

Hvilken start har du på dagen?

Flere som har barn som skal opp tidelig?

- Mina -

Lilypie Third Birthday tickers

2 kommentarer

jordegaard

25.10.2010 kl.07:43

Her skal det også kjøres barn i barnehage og på skolen, og så skal jeg og minstejenta kose oss hjemme etter at vi har kjørt de andre;) Det så godt ut med fyr på peisen nå.. ;) Ha en fin dag da:)

Min hverdags boble

25.10.2010 kl.08:30

jordegaard: ja, nå er det godt å sitte inne ved peisen å varme seg. Skal levere jentungen i barnehagen nå og da blir de kanskje litt roligere i huset så man kanskje får gjort noe husarbed, før man må ned i huset å gjøre mere nyttige ting der. Ha en strålende fin dag til deg og:)

Skriv en ny kommentar

Min hverdags boble

Min hverdags boble

21, Vågå

Jeg er ei jente, opprinnelig fra Otta, men fløtte til Vågå får å bli Lærling i brimi- kjøkken.(skal bli kokk) Min sammmboer er tømmrer og prosjektterer( altså har tegner hus)Vi kjøpte oss hus sommeren 2010, å det meste gjør vi selv. Jeg har tengt å prøve å ha en oppdatering så ofte som jeg får tid. Her i bloggen skal jeg skrive litt om hvordan det er å være mamma til ei på 1 år, oppussing, jobbe fulltid som lærling. Kan ta kontakt med meg på miss_oihusom_@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits