dagen i dag!:D

I dag fyller jeg 20 år å jeg er den mest heldige så har Simen som kjæreste, ikke bare har han støpt gulvet til påbygget i dag men har også vært å kjøpt blomster til meg, og jeg har enderlig fått opne gaven han fikk for 2 uker siden, som da har stått å fristet meg leeenge nå, den har da ligget både i bilen å i gangen å jeg fikk verken ta på det kjenne på den å det som hører til:p hehe hva er da mindre fristene en det da?!?

Men nå i dag tidelig fikk jeg enderli opne å se va det var:D Og vat dere hva det var?

Jo det var et Wilfa Bre komfort varmeteppe. Jeg er nemmlig veldig kald av meg og spesielt kald om natten. Da kan jeg ligge med både dyne og ull teppe å enda fryse, men Simen derrimot er var og kan ligge uten dyne;p kan tenke meg Simen begynner å bli litt lei av å bli vekt stadig vekk fordi jeg er så kald at jeg stikker mine kallde "pailabber" inntil ham:)

Her kommer det noen bilder av hvordan de ser ut!:)  Bildet er fra www.wilfa.no

Gleder meg til å prøve å legge meg for å se hvor varm senga mi er blitt.

God helg til alle mine lesere å Håper dere holder dere varme nå som kulda setter inn;)

 

- Mina -

 

Lilypie Third Birthday tickers

4 kommentarer

jordegaard

22.10.2010 kl.23:39

Gratulerer med dagen da:) Så herlig det teppet ser ut;) Fin og praktisk bursdagsgave..du kommer nok ikke til å fryse nå;)

taubanevegen

23.10.2010 kl.10:11

Gratulerer så mye med dagen i går! Så omtenksom gave fra kjæresten<3 Og blomster er ALLTID koselig å få!

Min hverdags boble

25.10.2010 kl.07:00

jordegaard: Tusen takk=) ja gaven var alt i bruk samme kveld:) hehe jeg er tross av alt veldig kald av meg.

Min hverdags boble

25.10.2010 kl.07:03

taubanevegen: Tusen takk:) ja gaven var kjempe fin, den er alt i bruk, å da slipper jeg å fryse når han pendler:) hehe å blomster er kjempe koselig, å jeg er kjempe gla i blomster:)

Skriv en ny kommentar

Min hverdags boble

Min hverdags boble

21, Vågå

Jeg er ei jente, opprinnelig fra Otta, men fløtte til Vågå får å bli Lærling i brimi- kjøkken.(skal bli kokk) Min sammmboer er tømmrer og prosjektterer( altså har tegner hus)Vi kjøpte oss hus sommeren 2010, å det meste gjør vi selv. Jeg har tengt å prøve å ha en oppdatering så ofte som jeg får tid. Her i bloggen skal jeg skrive litt om hvordan det er å være mamma til ei på 1 år, oppussing, jobbe fulltid som lærling. Kan ta kontakt med meg på miss_oihusom_@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits